۱۳۸۷ مرداد ۹, چهارشنبه

ايتاليا: اروپا به اظهارات آیت الله خامنه ای پاسخ جدی بدهد

فرانکو فراتينی، وزير امور خارجه ايتاليا، پس از گفت وگو با ديوید ميليبند، وزير امور خارجه بريتانيا، در لندن درباره برنامه هسته ای ايران گفت: از اظهارات آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، « بسيار مايوس» شده است.
فرانکو فراتينی تصريح کرد: کشورهای اروپايی لازم است به اين سخنان « پاسخی جدی و فوری» دهند.
آيت الله خامنه ای روز چهارشنبه در خصوص سياست های جمهوری اسلامی در قبال کشورهايی که وی انها را «استکبار» خواند، گفت:« يک قدم عقب نشينی در برابر مستکبران، منجر به يک قدم پيشروی آنان خواهد شد و اين تصور که عقب نشينی و «عدول از مواضع و حرفهای صحيح»، باعث تغيير سياست استکبار خواهد شد تصوری کاملاً غلط و بی اساس است».
آقای خامنه ای که روز چهارشنبه سخن می گفت، اظهار داشت: «توانايی های کنونی و نفوذ و اقتدار منطقه ای جمهور اسلامی قابل مقايسه با گذشته نيست و ما می دانيم که چه کار می کنيم و به کجا خواهيم رسيد.»

خامنه ای: تکنولوژی اتمی پيگيری ميشود

رهبر ارشد جمهوری اسلامی ايران بر پيگيری تکنولوژی اتمی تاکيد گذاشته است، هرچند که قدرت های غربی از تهران خواستار تعليق در برنامه غنی سازی اورانيوم هستند.
آیت الله علی خامنه ای اين نظر ر امروز، چهارشنبه، با وسائل ارتباط جمعی دولتی درميان گذاشت.
جمهوری اسلامی ايران برای قبول مشوق هائی که آمريکا و پنج قدرت ديگر جهان، شامل بريتانيا، فرانسه، آلمان ، روسيه و چين ارائه داده اند با ضرب الاجل روز شنبه روبروست.
جمهوری اسلامی ايران که تا کنون سه بار مشمول تحريم های شورای امنيت سازمان ملل متحد شده است در صورتيکه به مشوق ها پاسخی روشن ندهد با خطر تحريم هائی جديد روبرو ميشود.
کاندوليزا رايس وزير امورخارجه آمريکا روز سه شنبه به جمهوری اسلامی ايران توصيه کرد مشوق ها را بپذيرد.
محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری اسلامی ايران اوايل هفته گفته بود تهران در پی پيدا کردن زمينه هائی مشترک با واشنگتن در مورد مسئله اتمی است. آقای احمدی نژاد اين نظر را روز دوشنبه در مصاحبه ای با شبکه تلويزيونی آمريکائی ان بی سی مطرح ساخت.
آمريکا و متحدان غربی اش جمهوری اسلامی ايران را به تلاش برای توليد تسليحات اتمی متهم کرده اند. تهران ميگويد برنامه اتمی اش برای مقاصد صلح آميز است.

خبر فوری: ضرب و شتم شدید و بازداشت حداقل 4 نفر در سالگرد شاملو

خبرنامه شیراز: در مراسم سالگرد احمد شاملو نیروهای امنیتی به ظرب و شتم مردم پرداخته و حداقل 4 نفر بازداشت شده اند.
در این مراسم که از ساعت 5 عصر امروزامروز دوم مرداد در کرج برگزار شده است و تا این لحظه نیز ادامه دارد، نیروهای امنیتی با حضور در این مراسم اقدام به برهم زدن آن کرده و ضمن درگیری بسیار خشونت آمیز با مردم تلاش در متفرق کردن آن دارند، بنا به گزارشهاي رسيده اتوبوس های حامل اعضای کانون نویسندگان قبل از پیاده شدن اعضا توسط ماموران توقیف و به نقطه ی نامعلومی انتقال داده شدند، لازم به ذکر است این چهار بازداشت در حضور مردم اتفاق افتاده است و هنوز از بازداشت های دیگر خبر موثقی در دست نیست.

دادستان زنجان: بین دو متهم دانشگاه زنجان صیغه محرمیت جاری شده است

خبرنامه امیرکبیر: کمتر از یک ماه و نیم پس از واقعه زنجان و تلاش حسن مددی، معاون دانشجویی دانشگاه زنجان برای تعرض به یک دختر دانشجو، دادستان زنجان روز گذشته در اظهارات خود با بیان اینکه “بین دو متهم دانشگاه زنجان صیغه محرمیت جاری شده است”، مقدمات تبرئه حسن مددی را فراهم ساخت.

گل محمدی، دادستان زنجان، در مصاحبه ای که خبرگزاری ایسنا منتشر کرده، گفته است: “با توجه به اظهارات دو متهم در قضیه دانشگاه، بین دو طرف صیغه محرمیت جاری شده، اما با این وجود نیز آنان حق انجام حرکات و اعمال ناشایست را در محیط دانشگاه نداشته‌اند.”

وی همچنین برای منطقی جلوه دادن اظهاراتش و با جابجا کردن جای شاکی و متهم افزود: “اگر دختری قصد ازدواج داشته باشد، اجازه پدر لازم است.” وی ادامه داد: “با ارسال اخطاریه جهت آخرین دفاع برای این افراد، حکم نهایی آنان بزودی صادر خواهد شد.”

۱۳۸۷ مرداد ۶, یکشنبه

تلويزيون جمهوری اسلامی ايران ميگويد بيست و نه نفر که برای قتل، قاچاق مواد مخدر و جرائم ديگر مجرم شناخته شده بودند با آويخته شدن به طناب دار در يک زندان در تهران اعدام شدند .
به گزارش اين تلويزيون، اعدام ها امروز، يکشنبه، در زندان اوين انجام گرفت.
روزنامه ها در ايران روز شنبه گزارش داده بودند که امروز سی نفر اعدام ميشوند.
با اعدام های امروز، امسال تا کنون بيش از صد نفر در ايران اعدام شده اند.
قتل، سرقت مسلحانه، آدم ربائی و قاچاق مواد مخدر، در رژيم اسلامی ايران با مرگ مجازات ميشود.

همگام و هم صدا یاد جانفشانان کشتارهای دهه 60 توسط رژیم جمهوری اسلامی را گرامی داشته و حافظه تاریخی جامعه را زنده نگه داریم !


"در خلوت روشن با تو گریسته ام
برای خاطر زنده گان
و در گورستان تاریک با تو خوانده ام
زیباترین سرودها را
زیرا مرده گان این سال
عاشق ترین زنده گان بوده اند ! "
احمد شاملو

تاریخ معاصر جهان مملو از سرکوب، اختناق و جنایت دیکتاتورها، ستمگران و استثمارگران است. کشتار و آدم سوزی در جنگ جهانی دوم توسط نازی ها، کشتار مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، کشتار مبارزان در شیلی بعد از کودتای 1973 ، کشتار و مفقودالاثر شدن بیش از 30 هزار نفر، مبارزان در زمان رژیم نظامیان دیکتاتور در آرژانتین ، کشتار مردم کرد در ایران، ترکیه، عراق و سوریه توسط رژیمهای ارتجاعی و دیکتاتور، کشتار مردم عراق و افغانستان توسط آمریکا و متحدانش و ...، بخش کوچکی از جنایت علیه جامعه بشری می باشد.
در ایران نیزاعمال جنایت کارانه توسط رژیم های سرمایه داری سلطنتی و اسلامی علیه مردم ایران بصورت سیستماتیک و عریان به اجرا در آمده است. مبارزات مردم در سال 1357 منجر به فروپاشی رژیم سلطنتی پهلوی گردید، اما سرکوب، اختناق، زندان، شکنجه و اعدام با به قدرت رسیدن رژیم جمهوری اسلامی، در ابعاد وسیعتری ادامه یافت. کشتار زندانیان سیاسی در دهه 60 یکی از جنایات رژیم جمهوری اسلامی در ایران علیه جامعه بشری می باشد که نه تنها در تاریخ این کشور همانندی ندارد بلکه در مقیاس جهانی نیز تنها با دوران سلطه فاشیسم در اروپا همطراز است.

ادامه مطلب

۱۳۸۷ مرداد ۳, پنجشنبه

اتحادیه اروپا خواستار لغو حکم سنگسار ۹ نفر در ایران شد

اتحاديه اروپا روز پنج شنبه با صدور بیانیه ای از جمهوری اسلامی ايران خواست تا احکام صادره سنگسار برای هشت زن و يک مرد ايرانی را لغو کند.
يک گروه مدافع حقوق بشر در ايران روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که هشت زن و يک مرد در پرونده های جداگانه در شهرهای مختلف ايران، به سنگسار محکوم شده اند.
بر اساس قوانين اسلامی در ايران، در صورت ثابت شدن جرم زنای محصنه، قاضی می تواند برای فرد مجرم حکم سنگسار صادر کند. برای اجرای اين حکم، زن را تا گردن و مرد را تا ناحيه کمر در خاک فرو می کنند و پرتاب سنگ تا زمانی که از مرگ آنان اطمينان حاصل شود ادامه می يابد.
اتحاديه اروپا در بيانيه خود گفته است: ايران نسبت به دادن یک مهلت قانونی برای تعویق مجازات سنگسار تعهد داده است و باید به استانداردها و قوانين بين المللی در خصوص رعایت حقوق بشر متعهد باشد.
اين بيانيه که توسط فرانسه، رياست دوره ای

ديده بان حقوق بشر: آرش و کاميارعلائی را فوراً آزاد کنيد

سازمان ديده بان حقوق بشرمی گويد ايران بايد دوکارشناس ويروس اچ آی وی وبيماری ايدز را که از شهرت جهانی برخوردارهستند فوراً آزاد سازد يا اتهام آن ها را اعلام کند.سازمان ديده بان حقوق بشر که مقر آن در نيويورک قرار دارد، می گويد مقامات ايرانی برادران آرش و کاميارعلائی را در اواخرماه گذشته بدون هيچ گونه اتهامی بازداشت کردند. محل بازداشت آن ها روشن نيست.«جو آمون،» مديربرنامه ايدز در سازمان ديده بان حقوق بشر، روز دوشنبه اظهار داشت بازداشت اين دو برادرتأثير نامطلوبی برکوشش های مربوط به مبارزه با عالمگيرشدن بيماری ايدز دارد.بر اساس گزارش سازمان ديده بان حقوق بشر، برادران علائی بيش از ٢٠ سال است که در برخورد با مشکلاتی در ارتباط با انتقال ويروس «اچ آی وی» و بيماری ايدز از طريق سرنگ فعال بوده اند.

فرمانده نيروی زمينی اسرائيل: ديپلماسی با جمهوری اسلامی مرجح است

يکی از اعضای ارشد نيروهای نظامی اسرائيل می گويد «شکی نيست» که ديپلماسی برای جلوگيری از دستيابی جمهوری اسلامی به بمب اتم بر هر شيوه ديگری ترجيح دارد.
ژنرال گبی اشکنازی، فرمانده کل نيروی زمينی اسرائيل، که هم اکنون برای ملاقات با مقامات ارشد نظامی و ديپلماتيک در واشنگتن بسر می برد، همچنين ابراز داشت که اسرائيل و ايالات متحده آمريکا می دانند که بايد برای «هرنوع گزينه ای» آماده بود.
ژنرال اشکنازی ديروز (چهارشنبه) با مقامات وزارت امور خارجه آمريکا و ديک چينی، معاون رياست جمهوری آمريکا، ديدار و گفتگو کرد. وی قرار است امروز با آميرال مايک مولن، رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا، ملاقات کند.
در اوايل ماه جاری جمهوری اسلامی تهديد کرده بود در صورتی که تاسيسات اتمی ايران مورد حمله قرار گيرد، عليه اسرائيل و 32 پايگاه نظامی آمريکا در خاورميانه دست به تلافی جويی خواهد زد.
ماه گذشته نيروی هوايی اسرائيل مانورهای گسترده ای را به انجام رسانيد که به عقيده ناظران تمرينی بود برای يک حمله احتمالی عليه تاسيسات اتمی ايران.
به گفته مقامات مذاکره کنندگان جمهوری اسلامی تاکنون از دادن پاسخ شفافی به بسته پيشنهادی مشوق های غرب به تهران در ازای تعليق غنی سازی اورانيوم طفره رفته اند.

حمله پلیس مصر به دفتر تلویزیون جمهوری اسلامی در قاهره

پلیس مصر به دفتر یک شبکه تلویزیون جمهوری اسلامی ایران در قاهره، که در ساختن فیلمی در باره انور سادات رییس جمهوری سابق شرکت داشت، حمله کرده است.
مقامات امنیتی مصر امروز(پنجشنبه) گفتند پلیس وارد دفتر تلویزیون العالم شدند و تجهیزات آن را ضبط کردند، زیرا مجوز مناسب برای پخش برنامه نداشت. به نقل از مسئول دفتر العالم در قاهره گفته می شود این حمله به یک اتهام نادرست که شبکه در تولید فیلم «ترور فرعون» دست داشت ارتباط دارد.
فیلم مستند، قاتل انور سادات را به شیوه ای مثبت تصویر می کند و به گفته منتقدین عرب رهبر سابق مصر را، که نزدیک به ۳۰ سال پیش ترور شد، به دلیل امضای قرار داد صلح با اسراییل در سال ۱۹۷۸ یک خائن به کشور لقب می دهد.
ایران و مصر از زمان وقوع انقلاب اسلامی مناسبات دیپلماتیک کامل نداشته اند.
مصر نخستین کشور عرب بود که با اسراییل روابط دیپلماتیک برقرار ساخت. آیت الله روح اله خمینی پس از در دست گرفتن قدرت تمام ارتباط های ایران با مصر را قطع کرد و گفت تا قاهره روابطش را با اسراییل قطع نکند، ایران هرگز مناسبات با مصر را تجدید نخواهد کرد.
اینجا تهران است. شهری که در روی پل های هوایی عابر پیاده آن کتاب های ممنوعه، در پارک های آن مواد مخدر، پشت چراغ قرمزهای آن کودکان گردو، فال، لنگ و جوراب فروش، در پیاده روهای آن فیلم های هالیوودی و در میادین قدیمی و معروف آن فیلم های سکسی می فروشند. صدای فروشندگان فیلم های سکسی همانند صدای پشه هنگام خواب است که تمام شدنی نیست.
هنوز کسی نفهمیده که هردوی اینها یعنی پشه و فروشندگان فیلم های سکسی در روز مشغول چه کاری هستند. شهری که رژه ماشین های لوکس در مقابل دختران و دست فروشان به دل نمی چسبد. شهری که در آن شیشه شاهنشاهی مشروب به گالن های پلاستیکی جمهوری اسلامی تبدیل شده، و بوی تریاک و حشیش کوچه را بر داشته است. شهری که معلوم نیست در روز چند نفر در پارک ها و یا زیر پل های آن در کنار جوی آب جان می دهند. در این شهر همان اوقاتی که اکثریت مطلق مردم بدنبال یک لقمه نان جان می کنند، کلاه بردارها و رانت خوارها و دزد ها از چندین هزار تومان تا چندین میلیون تومان را در یک چشم به هم زدن جیب به جیب می کنند، چنان که دیگر دزدی ماشین یا موبایل و خانه و کیف و .. به چشم نمی آید و اگر این قبیل وسایل را از شما دزدیدند دیگربه پاسگاه نمی روید چون می دانید که کسی حال پیدا کردن آنها را ندارد.
در این شهر صدای خوردن سر یک معتاد به جدول کنار خیابان را روزی چند بار می شنوید. بسیج و نیروی انتظامی از در و دیوار این شهر بالا می روند و آن دسته از آنها که واقعا فکر خدمت هستند در میان جمعیت انبوه زورگویان و رشوه بگیران گم می شوند. در این شهر اگر عزیزت را در زندان کشتند یا در وسط روز ربودند نباید انتظار پاسخگویی داشته باشی. در این شهر واژه اعتماد را فقط ما بین پدر و پسر پیدا می کنید که گاهی اوقات انجا هم پیدا نمی شود. اینجا شهریست که سیمای واقعی فحشا و ناله رسای فقر را در آن به خوبی می بینید و می شنوید. اینجا شهریست که صاحبان زر و زور سرمایه سر در کاخ هایشان را با "یا علی" تزئیین کرده اند. در این شهر شکاف طبقاتی تبدیل به دره ای تبدیل شده است که طبقه متوسط خیلی کوچکتر از آن است که بتواند ذره ای از آن را پر کند.

۱۳۸۷ تیر ۲۸, جمعه

درگیری جلوی درب زندان اوین


منابع خبری از زندان اوین گزارش دادند روز گذشته خانواده فرهاد حاجی میرزایی که به منظور ملاقات به زندان اوین مراجعه کرده بودند پس از گذشت ساعتها انتظار جلوی درب زندان اوین و سالن ملاقات، با بد رفتاری و ممانعت مسئولین بازداشتگاه برای ملاقات حضوری روبرو شدند. این در حالیست که پس از گذشت 5 ماه ، فرهاد حاجی میرزایی همچنان در بازداشتگاه 209 بلاتکلیف به سر می برد.
این برخورد مسئولین بازداشتگاه که همراه بوده با ناسزا گویی و بد رفتاری با خانواده این فعال مدنی، موجب واکنش خانواده وی گشته و در پی مشاجره پیش آمده حراست زندان اوین و همچنین دیگر مامورین بازداشتگاه 209 سراسیمه مجبور به دخالت شده اند.

ادامه مطلب

۱۳۸۷ تیر ۲۳, یکشنبه

استقبال احمدی نژاد از پيشنهاد گشايش دفتر حافظ منافع آمريکا

محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، روز يکشنبه پس از جلسه هيئت دولت به خبرنگاران گفت: « ايران از پيشنهاد بازگشايی دفتر حافظ منافع آمريکا در تهران استقبال می کند.»
آقای احمدی نژاد افزوده است که ايران درخواست آمريکا برای بازگشايی دفتر حافظ منافع اين کشور در تهران را بررسی می کند و از هر حرکتی برای گسترش روابط بين ملت ها استقبال می کند.
به گزارش سايت شبکه خبر، سايت رسمی راديو و تلويزيون جمهوری اسلامی، رييس جمهوری ايران افزود: « هنوز در اين زمينه تقاضای رسمی دريافت نکرده ايم ولی معتقديم توسعه روابط با ملت ها کار درستی است و هر پيشنهادی در اين خصوص قابل بررسی است و از آن استقبال می کنيم.»

چهار نفر دیگر در ایران در ملاءعام به دار آویخته شدند


به گزارش یکی از روزنامه های ایران چهار نفر دیگر در ایران در ملاءعام اعدام شدند.
روزنامه کارگزاران نوشته است صبح روز پنج شنبه چهار نفر، از جمله یک افغانی، در میدان شهر برازجان واقع در استان بوشهر به دار آویخته شدند.
قتل، تجاوز به عنف، سرقت مسلحانه و قاچاق مواد مخدر از جمله جرایمی هستند که بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، مجازات آن اعدام است.
گروه حقوق بشری عفو بین الملل می گوید با اعدام ۳۱۷ نفر در سال گذشته، ایران پس از چین دومین کشور جهان است که بیشترین اعدام ها در آن صورت می گیرد.
آیت الله محمود هاشمی شاهرودی، رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، گفته است اعدام در ملاءعام تنها باید پس از تصویب او و بر اساس «ضرورت های اجتماعی» صورت بگیرد

خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان: تایید حکم اعدام 3 فعال کُرد در دیوان عالی کشور

خلیل بهرامیان: به دادگاه لاهه شکایت می کنم
دیوان عالی کشور،حکم اعدام سه فعال کُرد به نامهای "فرزاد کمانگر"،علی حیدریان" و " فرهاد وکیلی" را که به "محاربه" متهم شده بودند،تایید کرد.
دیوان عالی کشور،حکم اعدام سه فعال کُرد به نامهای "فرزاد کمانگر"،علی حیدریان" و " فرهاد وکیلی" را که به "محاربه" متهم شده بودند،تایید کرد.پیشتر شعبه 30 دادگاه انقلاب تهران،این سه تن را به اتهام "عضویت در یک حزب مخالف نظام" و "محاربه" به اعدام محکوم کرده بود و این حکم برغم اعتراضاتی که نسبت به صدور آن صورت گرفته بود،به تایید دیوان عالی کشور نیز رسیده است. "خلیل بهرامیان" وکیل مدافع این سه فعال محکوم به اعدام در گفتگویی با "خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان" گفت:"هر چند کتبا تایید این احکام به من ابلاغ نشده اما در مراجعه ای که به دادگاه انقلاب داشتم،شفاها آن را تایید کردند،به همین دلیل من هنوز از جزییات حکم جدید آگاهی کامل ندارم".آقای بهرامیان در پاسخ به اینکه برای ابطال این احکام چه اقدامی خواهید کرد،گفت" در مورد دادگاه بدوی، اصلاً دادگاهی تشکیل نشد. دادگاهی چند دقیقه ای که اصلاً فرصت دفاع ندادند؛من از تمام پتانسیل قانونی برای اعتراض استفاده خواهم کرد، اما اگر اینجا جواب قانع کننده ای مبنی بر تبرئه ایشان دریافت نکنم، به دادگاه لاهه شکایت خواهم کرد".در خاتمه، وکیل مدافع این سه فعال کُرد تاکید کرد" به نظر بنده این احکام، احکامی کاملاً امنیتی بوده و قوه قضائیه و دادگاه در صدور آنها دخالتی ندارند و از سوی ارگان های دیگر صادر می شوند".
فرزاد کمانگر پیشتر با بسیاری از نهادهای مدنی همکاری داشت و از گزارشگران سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان در کامیاران بود. وی در زندان،با انتشار نامه ای به شرح شکنجه ها و آزارهایی پرداخته بود که در جریان بازجوییها بر او اعمال کرده بودند.

گزارشگران

خبر جدید از داوود باقری


بر طبق شنیده ها داوود باقری امروز از بیمارستان وابسته به زندان شهر ادرنه ترکیه مرخص شده و مجددا به زندان پناهندگان این شهر که مکانی نامناسب برای نگهداری این پناهنگان است، منتقل شده است. بر اساس اخباری که از خانواده ایشان به دست آمده ظاهرا داوود باقری در ادامه اعتراض خود به وضعیت پناهندگی اش قصد اعتصاب غذا دارد.

۱۳۸۷ تیر ۲۰, پنجشنبه

آمريکا حضور امنيتی خود را در خليج فارس بيشتر کرد

آمريکا در واکنش به اقدام جمهوری اسلامی ايران در آزمايش مجموعه ديگری از موشک های ميان برد و دور برد ميگويد حضور امنيتی خود را در خليج فارس بيشتر کرده است.
کاندوليزا رايس وزير امورخارجه آمريکا امروز، پنجشنبه، به جمهوری اسلامی ايران هشدار داد که آمريکا در دفاع از منافع خود و يا متحدانش عليه هرگونه خصومتی ترديد نخواهد کرد.
خانم رايس که در تفليس پايتخت گرجستان صحبت ميکرد گفت جمهوری اسلامی ايران نبايد راجع به توانائی های آمريکا مرتکب اشتباه شود
. خانم رايس يادآور شد که آمريکا با متحدانش از نزديک در تماس و همکاری است تا مطمئن شود که آنها می توانند از خود دفاع کنند.
جمهوری اسلامی ايران روز جمعه موشک هائی را آزمايش کرد که برد آنها تا اسرائيل است.
وسائل ارتباط جمعی جمهوری اسلامی ايران امروز آزمايش شبانه (ديشب) مجموعه ديگری از موشک ها را گزارش دادند.آزمايش های جديد، در مورد موشک های زمين به دريا ، زمين به زمين، و دريا به زمين انجام گرفت.
موشک دوربرد شهاب سه، که به گفته مقامات برد آن دو هزار کيلومتراست ، و اسرائيل و ديگر متحدان آمريکا را در محدوده پروازی خود قرار ميدهد ، از جمله موشک هائی بود که روز چهارشنبه توسط جمهوری اسلامی ايران آزمايش شد.
اوايل هفته يک دستيار آيت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ايران گفته بود، اگر بر سر برنامه اتمی تهران به ايران حمله شود، اسرائيل و ناوگان دريائی آمريکا در خليج فارس نخستين هدفهائی خواهند بود که به آتش کشيده ميشوند.
کاخ سفيد که ديروز جمهوری اسلامی ايران را برای توليد موشک های بالستيک به نقض قطعنامه های شورای امنيت سازمان ملل متحد متهم کرد، خواستار خودداری از آزمايش های بيشتر شده بود.
حسين سلامی ، يکی از فزماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب آزمايش های موشکی را مظهر اراده و اقتدار در مقابل دشمنان توصيف کرد.
اسرائيل ماه گذشته مانوری نظامی انجام داد که بعضی از وسائل ارتباط جمعی آن را تمرينی برای حمله به تاسياست اتمی جمهوری اسلامی ايران توصيف کردند

اعتراض 24 سازمان حقوق بشر به اعدام نوجوانان در ایران

(ژنو، 8 ژوئیه 2008)- امروز 24 سازمان جهانی و منطقه ای حقوق بشر از مقام های ایران خواسته اند مجازات اعدام چهار نوجوان را لغو کنند، به مجازات اعدام افرادی که در هنگام ارتکاب جرم کمتر از 18 سال داشته اند پایان دهند و به تعهدات بین المللی خود در اجرای منع کامل مجازات اعدام اینگونه موارد عمل کنند.

ایران یک نوجوان 16 ساله کرد ایرانی بنام محمد حسن زاده را در 10 ژوئن 2008 به خاطر جرمی که در سن 14 سالگی مرتکب شده بود، اعدام کرد. چهار مجرم خردسال دیگر نیز در تاریخ های 11 تا 25 ژوئیه در خطر اعدام قرار دارند. این سازمانها از ریاست قوه قضائیه ایران خواسته اند اعدام این چهار نفر را به سرعت معلق کند.

بهنود شجاعی و محمد فدایی قرار است در 11 ژوئیه اعدام شوند. تاریخ اعدام هر دوی آنها 11 ژوئن 2008 بود اما در آخرین لحظه یک ماه دیگر به آنها برای جلب رضایت خانواده قربانیانشان مهلت داده شد.

حداقل دو مجرم نوجوان دیگر بنام های صلاح تاسه و سعید جزی نیز طی روزهای آینده در خطر اعدام قرار دارند. به گفته گروه فعالان حقوق بشر در ایران صلاح تاسه که اهل سنندج است به خاطر قتلی که در سن 15 سالگی مرتکب شده به اعدام محکوم شده است. او اخیرا پس از رسیدن به 18 سالگی از زندان اطفال به زندان اصلی سنندج منتقل شد. وی ممکن است در پایان ماه ایرانی تیر که در 23 ژوئیه 2008 به پایان می رسد، اعدام شود. اما علیرضا جمشیدی سخنگوی قوه قضائیه در اول ژوئیه گفت این پرونده همچنان ممکن است دستخوش تجدید نظر شود. گفته می شود اجرای حکم سعید جزی نوجوان دیگر که قرار بود در 25 ژوئن اعدام شود نیز به تعویق افتاده است. او به خاطر قتل یک مرد 22 ساله در سال 2003 یعنی هنگامیکه 17 سال داشت به اعدام محکوم شده است.

۱۳۸۷ تیر ۱۸, سه‌شنبه

«درگیری در مرز ایران یک کشته بر جای گذاشت»



راديوی دولتی ايران روز يکشنبه اعلام کرد که مرزبانان اين کشور در درگيری در شمال غربی ايران با مردان مسلح کرد، يک نفر از آنها را کشته اند.
اين راديو افزود که يک نفر ديگر از اعضای اين گروه که قصد ورود غير قانونی به خاک ايران را داشته، توسط نيروهای انتظامی ايران دستگير شده است.
درگيری ها و تيراندازی در منطقه کوهستانی در مرز مشترک ايران، ترکيه و عراق صورت گرفته است.
به گزارش آسوشيتدپرس، راديوی دولتی ايران نامی از گروه خاصی در گزارش خود نبرده است ولی پيشتر، گروه جدايی طلب پژاک بارها با نيروهای ايرانی در اين منطقه با نيروهای ايران درگير شده است.

مذاکرات رهبران آمریکا و آلمان در مورد ایران

جرج بوش، رييس جمهوری آمريکا، روز سه شنبه هشتم ژوييه، گفت که او و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، درمورد همکاری بر سر اختلافات مربوط به برنامه هسته ای ايران گفت و گو و تبادل نظر کرده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای بوش که به منظور شرکت در اجلاس سران هشت کشور بزرگ صنعتی جهان در توکيو به سر می برد، افزود:«ما درباره نياز به ادامه همکاری در خصوص ايران صحبت کرديم. آنگلا مرکل نيرويی سازنده در اين مورد به شمار می رود.»
شش قدرت بزرگ جهان یعنی ايالات متحده آمريکا، فرانسه، روسيه، بريتانيا، چين و آلمان به تهران پيشنهاد کرده اند که پيش از آغاز مذاکرات رسمی و در مقابل توقف فعاليت های هسته ای جمهوری اسلامی، به تاسيس يک نيروگاه هسته ای غيرنظامی در ايران کمک رسانند.
تهران نيز در روز چهارم ژوييه به اين بسته پيشنهادی پاسخ داد. تاکنون جزئيات پاسخ ايران به اين بسته پيشنهادی منتشر نشده است، ولی سعيد جليلی، دبير شورای امنيت ملی ايران و مذاکره کننده ارشد هسته ای اين کشور، در تماس تلفنی با خاوير سولانا، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا، گفته است که تهران پاسخ خود را براساس « تمرکز بر مشترکات و نگاه سازنده و خلاق تهيه و ارايه کرده است.»

برای برخورد با بدحجابی در ايران قاضی سيار عازم تفرجگاه ها می شود


عباس پوريانی، دادستان عمومی و انقلاب استان گلستان، امروز (سه شنبه) اعلام کرد که برای برخورد جدی تر با زنان بدحجاب از اين پس قاضی سيار همراه با ماموران نيروی انتظامی در خيابان ها و مکان های عمومی گشت زنی خواهد کرد. بنا به گزارش خبرگزاری فارس، عباس پوريانی، در جمع خبرنگاران گفته است، برای برخورد جدی با افراد بدحجاب، يک قاضی از دادگاه و دادسرا با حضور ضابطين در خيابان ها و تفرجگاه های عمومی، نسبت به تشکيل پرونده قضايی و صدور حکم در محاکم اقدام کنند. تذکردادن، بازداشت، تشکيل پرونده و محاکمه زنان به اتهام بدحجابی در حالی روندی رو به افزايش را در ايران طی می کند که به گفته نسرين ستوده حقوقدان ساکن تهران، اساسا جرمی با عنوان بدحجابی در قانون وجود ندارد.
در همین حال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ ورزشکاران و هنرمندان ئتاتر و سينما و ساير چهره های فرهنگی ايران را، ازظاهر شدن در آگهی های تبليغاتی منع کرده است. به نوشته روزنامه دولتی «ايران» در دستور وزارت ارشاد آمده است که اين چهره ها نبايد «مصرف گرائی» را ترويج کنند.
روزنامه ایران همچنین در گزارش خود به نقل از علیرضا کریمی، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آورده است، ممنوعیت استفاده از هر نوع تصویر شخصیتهای ملی، ورزشی و فرهنگی، شامل شبکه های ماهواره ای غیرمجاز فارسی زبان هم میشود

آمريکا افراد حقيقی و حقوقی ايرانی را تحريم مالی کرد

ایالات متحده امروز( سه شنبه) چند شهروند و تاجرایرانی را که متهم به همکاری در برنامه شک برانگيز جمهوری اسلامی ایران برای ساخت سلاح هسته ای هستند، تحریم مالی کرد.
تحریم ها شش شهروند، دو تاجر، و سه سازمان ایرانی را دربرمی گیرد که با سازمان صنایع دفاعی جمهوری اسلامی همکاری دارند. صنایع دفاعی جمهوری اسلامی سال گذشته در فهرست سیاه ایالات متحده قرار گرفت.
بر اساس تحریم مالی ایالات متحده، حساب های بانکی و یا دارایی های احتمالی افراد و سازمان های مزبور در ایالات متحده مسدود می شود. همچنین شهروندان آمریکایی از داد وستد با این افراد و سازمان ها منع شده اند.
آمریکا و متحدانش جمهوری اسلامی را متهم می کنند که سرگرم ساخت سلاح هسته ای است. جمهوری اسلامی می گوید برنامه اتمی اش اهداف صلح آمیز را دنبال می کند. سازمان ملل متحد تاکنون چند دور تحریم بر تهران اعمال کرده است.رهبران هشت کشور عمده صنعتی جهان در نشست امروز( سه شنبه) خود در ژاپن از جمهوری اسلامی خواستند کلیه فعالیت های مرتبط با غنی سازی اورانیوم را متوقف کند. رهبران گروه هشت همچنین از تهران خواستند به طور کامل با تلاش های بین المللی برای حل پرونده هسته ای اش همکاری کند.

اعتصاب غذاي محبوبه كرمي و نه زن ديگر در اعتراض به

مدرسه فمينيستي:
عصر امروز يكشنبه 16 تير ماه محبوبه كرمي در تماسي كوتاه با خانواده خود گفته است به اتفاق نه زن ديگر كه در يك سلول تنگ و كوچك در بند نسوان حبس شده اند؛ دست به اعتصاب غذا زده اند.
محبوبه دليل اعتصاب غذاي خود و هم بندانش را اعتراض به بلاتكليف نگاه داشتن آنها در زندان دانسته است. اين ده زن كه در ميانشان زني 70 ساله و دختري 17 ساله نيز هست به دليل آنكه از سه هفته پيش بدون آنكه هيچ جرمي مرتكب شده باشند در زندان به سر مي برند نسبت به وضعيت خود اعتراض دارند.
آنها در اين مدت نتوانسته اند با قاضي پرونده ملاقات داشته باشند. محبوبه كرمي به خانواده خود گفته است به دليل عدم برخورد مناسب با آنها؛ اجازه ندادن براي هوا خوري؛ در اختيار قرار ندادن كاغذ و قلم براي نوشتن شكواييه به معاون زندان و نرساندن صداي اعتراض آنها به مسئولين؛ و بلاتكليفي و نامعلوم بودن وضعيت آنها همگي به اتفاق تصميم گرفته اند دست به اعتصاب غذا بزنند.
در همين رابطه صبح امروز پوربابايي وكيل محبوبه كرمي به دادگاه انقلاب مراجعه كرده است اما هيچ گونه پاسخي از سوي مسئولين دادگاه به او داده نشده است. صديقه مصائبي مادر محبوبه نيز كه در بستر بيماري بسر مي برد براي پيگيري وضعيت دخترش تا كنون بارها تماس تلفني با دادگاه انقلاب داشته است اما هر بار با لحني نادرست و غير مسئولانه با اين مادر شصت و سه ساله برخورد شده است.
محبوبه كرمي بيست و چهارم خرداد در حالي كه سوار بر اتوبوس شركت واحد در حال گذر از خيابان ولي عصر بوده است با زور مشت و لگد و باتوم ماموران لباس شخصي به اتفاق ديگر مسافران عادي اتوبوس باز داشت شد.
گزارشگران

عکسهایی از 18 تیر78


۱۳۸۷ تیر ۱۴, جمعه

سخنگوی سولانا: مکالمه با جلیلی، مثبت و سازنده بود

سخنگوی خاوير سولانا، مسئول روابط خارجی اتحاديه اروپا، مکالمه تلفنی صبح جمعه ۱۴ تيرماه او را با سعيد جليلی، مذاکره کننده هسته ای ايران درباره پاسخ ايران به نامه وزرای امور خارجه کشورهای ۵+۱ «مثبت» خواند.
همزمان خبرگزاری رسمی ایران، ايرنا از تحويل پاسخ ايران به این نامه، به آقای سولانا توسط سفير ايران در بلژيک خبر داد.
کريستينا گالک، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحاديه اروپا درباره مکالمه تلفنی آقای سولانا با آقای جلیلی گفت: «آنها [سولانا و جليلی] گفتگوی مثبت و سازنده ای داشتند، آنها موافقت کردند که در ارتباط با هم بمانند.»

فرمانده کل سپاه پاسداران: هر کشوری که به ایران حمله کند از کرده خود پشیمان خواهد شد

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد آغاز جنگ با جمهوری اسلامی ایران هشدار داده و گفته است تاسیسات هسته ای نیز هدف قرار خواهد گرفت
به گزارش خبرگزاری دولتی ایران؛ سردار محمدعلی جعفری گفته است هر کشوری که به ایران حمله کند از کرده خود پشیمان خواهد شد.
تهران در حال حاضر در گفتگو با کشورهای ۱+۵ به منظور حل بحران هسته ای است.
پرزيدنت بوش روز چهارشنبه گفت دیپلماسی برای حل بحران هسته ای ایران نخستین گزینه است هرچند سایر گزینه ها نیز همچنان روی میز است.آمریکا و متحدانش تهران را به کار بر روی تولید جنگ افزارها ی اتمی متهم می کننداما تهران می گوید برنامه هسته ای اش کاملا صلح آمیز است

مصاحبه صدای امریکا با احمد باطبی

۱۳۸۷ تیر ۱۳, پنجشنبه

سه مرد در اوین حلق آویز شدند

بنا بر گزارش روزنامه های صبح پنج شنبه در تهران، رضا ۲۱ ساله، نقیب و رضا - که سنشان اعلام نشده است - به اتهام قتل در زندان اوین به دار آویخته شدند.

هر سه این افراد تلاش کردند تا از خانواده های «اولیای دم» رضایت بگیرند اما در این عمل ناکام ماندند.

با این حال مرد دیگری که او نیز به اتهام قتل یک کودک شش ساله در انتظار اعدام بود توانست رضایت پدر کودک را جلب کند اما با توجه به عدم رضایت مادر مقتول، بررسی پرونده او ادامه خواهد داشت.

در لیست اعدامی های سحرگاه چهارشنبه دو تن دیگر نیز قرار داشتند که با عدم حضور اولیای دم مقتولان پرونده ها، اعدام آنها به تعویق افتاد.

سازمان عفو بین الملل در آخرین گزارش خود اعلام کرده است که طی سال گذشته ایران با ۳۱۷ اعدام در این سال، رتبه دوم را در این زمینه در جهان دارد.

تنها کشور جهان که تعداد اعدام هایش در آن از ایران بیشتر است، کشور چین است. اما تعداد اعدام های این کشور نیز به نسبت جمعیتش از ایران کمتر است.

به رغم اینکه تعداد بسیار بالای اعدام ها در ایران موجب شده تا این کشور بارها از سوی مجامع مدافع حقوق بشر محکوم شود، اما آن گونه که سازمان عفو بین الملل اعلام کرده است،، تعداد اعدام ها در ایران، ۱۷۷ نفر در سال ۲۰۰۶ میلادی ۳۱۷ نفر در سال ۲۰۰۷ افزایش یافته است.

در سپتامبر سال ۲۰۰۷، مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت آراء قطعنامه ای را تصویب کرد که بر اساس آن مجازات اعدام باید در سراسر جهان برچیده شود.

در این قطعنامه از کشورهای جهان که کماکان مجازات اعدام را در فهرست مجازت های خود دارند خواسته شد که اجرای این مجازات را به تعویق بیاندازند.

در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان این قطعنامه را اجرا می کنند.

ضمن اینکه مجازات اعدام به کلی از فهرست مجازات ها در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا حذف شده است.

رادیو فردا

توقیف چهار قایق عربستان در نزدیکی نیروگاه بوشهر

نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران می گوید که چهار شناور صيادی متعلق به کشور عربستان را در آب های اطراف نيروگاه اتمی بوشهر توقيف کرده است.
رضا محمدی يگانه، فرمانده نيروی انتظامی استان بوشهر روز پنجشنبه اعلام کرد: چهار فروند شناور صيادی عربستانی با ۱۷ نفر خدمه در آب های خليج فارس توسط پايگاه دريايی پليس توقيف شده اند.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا: هنوز معتقدم جمهوری اسلامی در پی دستیابی به سلاح اتمی است

منوچهر متکی، وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی ایران، می گوید ارائۀ دو پیشنهاد که از سوی کشورهای پنج بعلاوه یک و ایران صورت گرفته، بیانگر پروسۀ جدیدی در ارتباط با برنامه های اتمی آن کشور است که می تواند به راه حل با ارزشی منتهی شود.
سخنان متکی، اظهارات علی اکبر ولایتی مشاور ارشد آیت الله خامنه ای، و نظرات ارائه شده توسط غلامرضا آقازاده، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در مورد بستۀ پیشنهادی مشوقهای جدید از سوی گروه پنج بعلاوه یک این خوشبینی را در میان بعضی از تحلیلگران بوجود آورده است که دستکم بخشی از رهبری چند لایه ای جمهوری اسلامی ایران در صدد پذیرش پیشنهاد جدید و آغاز مذاکرات با گروه پنج بعلاوه یک است.
امّا شون مک کورمک، سخنگوی وزارت امور خارجۀ ايالات متحده آمریکا، با اشاره به سخنان متکی در نیویورک، گرچه آنها را مثبت قلمداد کرده، امّا می گوید تا کنون دیده نشده است که مقامات جمهوری اسلامی حرفهای مثبت خود را تا انتها دنبال کرده باشند.
ديروز (چهارشنبه) پرزیدنت بوش نیز طی سخنانی در کاخ سفید بار دیگر با اشاره به قرار داشتن همۀ گزینه ها بر روی میز مذاکره گفت، «من همیشه گفته ام که همۀ گزینه ها بر روی میز قرار دارد امّا اولین انتخاب ایالات متحده حل این مسئله از طریق دیپلماسی است.» پرزیدنت بوش می افزاید، حل مسئله از طریق دیپلماسی امکان پذیر نخواهد بود مگر آنکه کسان ديگری که بر سر میز هستند با شما همراه باشند.

علاوه بر تحریمهایی که از سوی جامعۀ بین الملل علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل پافشاری تهران بر ادامۀ روند غنی سازی اورانیوم اعمال شده، تنش های جدیدی نیز که ناشی از گزارشات منتشر شده دربارۀ حملۀ احتمالی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران است، بر نگرانی های موجود در منطقه دامن زده است. در وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، نیز دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، می گوید وی هنوز بر این باور است که جمهوری اسلامی ایران در پی دستیابی به سلاح اتمی است. با اینهمه او تأکید کرد که می خواهد مسئلۀ اتمی ایران از طریق صلح آمیز حل شود.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا می گوید گشودن جبهه سوم در حال حاضر برای ايالات متحده فوق العاده پر دغدغه خواهد بود، امّا این بدان معنا نیست که آمریکا توانایی انجام این کار را نداشته باشد. دریاسالار مولن می گوید وقوع این امر بسیار چالش برانگیز بوده و پیآمدهای آن برخی اوقات بسیار غیر قابل پیش بینی است.
دریاسالار مولن در پاسخ به این سئوال که حملۀ احتمالی اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران چه پیامد هایی ممکن است داشته باشد، گفت، «خاورميانه بخش خیلی بی ثَباتی از جهان است، و من نمی خواهم بیشتر از این بی ثَبات شود.»
بنا به گفتۀ مک کورمک، همه مقامات در ايالات متحده از رَئیس جمهوری گرفته تا پائین در پی دستیابی به راه حلی دیپلماتیک در ارتباط با برنامه های سوال برانگیز اتمی جمهوری اسلامی ایران هستند. وی افزود بنظر او تحریم های جاری علیه ایران تا کنون موثر بوده و کمترین اثر آن بالا بردن هزینه های بازرگانی برای دولت جمهوری اسلامی ایران است.

حکم هشت ماه حبس تعزیری عابد توانچه در دادگاه تجدید نظر تایید و لازم الاجرا اعلام شد !

دادگاه تجدید نظر در حکم صادره ی هشت ماه حبس تعزیری برای عابد توانچه ، یکی از دانشجویان آزادی‌خواه و برابری‌طلب ، برگزار شد و دادگاه تجدید نظر حکم هشت ماه حبس تعزیری قطعی را تایید و لازم الاجرا اعلام کرد . مدت یک هفته پس از ابلاغ رسمی حکم که روز شنبه خواهد بود ٬ به عابد زمان داده خواهد شد که خود را برای اجرای حکم هشت ماه حبس تعزیری به زندان مربوطه معرفی نماید . این در حالی است که عابد امکان حضور در دادگاه برای بیان دفاع و ارائه ی دفاعیه ی خود را نیافت و حتی به وکیل وی ٬ جناب آقای دکتر حاجی مشهدی فرصتی برای دفاع از موکل خود داده نشد . عابد توانچه و دیگر دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب و فعالان دانشجویی چپ به ‌خاطر شرکت یا قصد شرکت مراسم روز دانشجو در آذر ماه سال ۱۳۸۶ دستگیر شدند . طی ابلاغیه ی دادگاه تجدید نظر ٬ حکم عابد به زودی اجرا خواهد شد و عابد به زندان می رود . شواهد حاکی از آن است که به زودی و طی برگزاری جلسه ی دادگاه مجدد ٬ حکم سی و دو ماه حبس تعزیری دیگری به اتهام توهین به رهبری و اغتشاش با تبانی قبلی به هشت ماه حبس تعزیری تایید شده ی کنونی او افزوده خواهد شد که در صورت زندانی شدن عابد ٬ این دادگاه و حکم صادره ی آن ٬ در دوران حبس عابد به وی ابلاغ خواهد شد .

جام زهراتمي نوش باد!

ظاهر شاه ـ آخرين پادشاه افغانستان ـ جمله معروفي دارد: "ما زير بار زور نمي رويم مگر اينکه سمبه پر زور باشد."‏
هفته دوم تيرماه 1387 سيستم سلطاني ايران هم سرانجام متوجه شد که سمبه خيلي پر زور است و اولين پرچم هاي ‏سفيد تسليم بالا رفت؛ "مشاورعالي سياست خارجي رهبري" که جناب علي اکبر خان ولايتي وزير امور خارجه اسبق ‏باشد‎ ‎که بدون اذن رهبر آب نمي خورد، نوشيدن جام زهر اتمي را به اطلاع جهان رساند.‏
در آغاز هفته دن کيشوت هاي جمهوري اسلامي همچنان تهديد مي کردند، شمشيرهاي چوبي را براي آسياب هاي ‏جهاني که با نيروي اتم مي چرخدتکان مي دادند. يکيشان هم به فکرکندن قبر براي سربازان متجاوز افتاد؛ و از آنجا که ‏دولت امام زماني از همه مسائل غيبي خبر دارد، تعداد قبرها را هم به اطلاع همگان رساند:

ادامه ناآرامي‌هاي کارگري در ايران خودرو

طبق اخبار واصله، اعتصاب کارگران ايران خودرو با خواست افزايش حقوق با پيوستن شيفت‌هاي عصر و شب‌کار ادامه دارد.کارگران کارخانه ايران خودرو که از روزهاي گذشته در راستاي پيگيري مطالبات صنفي خود با شعار "زندگي شايسته حق مسلم ماست" و "اضافه کاري اجباري لغو بايد گردد" دست به اعتصاب زده‌اند، امروز نيز در ساعت غدا از حضور در سالن‌هاي غذاخوري شرکت خودداري کرده‌اند.در همين حال يک منبع آگاه از پخش اطلاعيه‌هايي در بين کارگران خبر داد که در آن کارگران به ادامه اعتصاب غذا تا دست‌يابي به حقوق واقعي دعوت شده‌اند.در اين اطلاعيه خواسته‌هاي کارگران به اين شرح عنوان شده است؛1- آزادي تشکل‌هاي کارگري عدم ورود حراست به سالن‌ها2- لغو اضافه کاري اجباري و برداشتن سقف اضافه کار عادي3- افزايش حق آکورد (حق بهره وري)4- افزايش حقوق‌ها متناسب با افزايش قيمت‌ها در کشور5- لغو قراردادهاي موقت و استخدام رسمي کارگران6- جلوگيري از گسترش شرکت‌هاي پيمانکاري و انتقال کارگران آن به خود شرکت7- شرکت نمايندگان کارگران در کميته طبقه بندي مشاغل8- شرکت نمايندگان کارگران در کميته تشخيص کارهاي سخت و زيان آور9- کاهش فشار کاري با استخدام نيروهاي جديد