خانم زهرا بهرامی(سحرا) 45 ساله دارای ملیت ایرانی –هلندی است و در لندن زندگی می کرد.او در فعالیتهای هنری در لندن مشغول به کار بود و جهت دیدار با فرزندش به ایران سفر کرده بود.خانم بهرامی در جریان اعتراضات گسترده مردم تهران در روز عاشورا با یورش مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و به بند 209 زندان اوین منتقل شد وبرای گرفتن اعترافات تلویزیونی تحت شدید ترین شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت.خانم بهرامی در حال حاضر با 2 زندانی دیگر در بند 209 زندان اوین محبوس است از زمان دستگیری تا به حال از داشتن ملاقت حضوری با خانواده اش محروم بوده است و همچنین از داشتن وکیل محروم می باشد. در اثر شکنجه های جسمی و روحی دچار افسردگی شدید شده است.
بازجویان وزارت اطلاعات با شکنجه های جسمی وروحی وبا دادن وعده آزادی او را وادار به اعترافات تلویزیونی نمودند.در اعترافات تلویزیونی بازجویان وزارت اطلاعات او را سارا می نامند و با لحن توهین آمیزی به او رقاصه اطلاق می کردند.خانم بهرامی در این اعترافات تلویزیونی وادار شد که بگوید با انجمن پادشاهی و سازمان مجاهدین خلق در ارتباط بوده است و اتهامات دروغین متعدد دیگر را در مقابل دوربین تلویزیون بیان کند. بازجویان وزارت اطلاعات در این اعترافات تلویزیونی تعدادی از جوانان دستگیر شده را وادار به اعتراف علیه او کردند.
بازجویان وزارت اطلاعات در حال حاضر او را تحت شکنجه های روحی و جسمی قرار دادن اند که اتهامات دروغین نسبت داده شده را باید در دادگاه انقلاب به آن اعتراف کند. بازجویان قصد دارند بر مبنای اتهام محاربه او را محاکمه کنند و بارها به وی گفته اند که حکم اعدام به تو خواهیم داد و به سرعت آن را به اجرا در خواهیم آورد.
لازم به یادآوری است خانم بهرامی در جریان اعتراضات گسترده روز عاشورا دستگیر و به بند 209 زندان اوین منتقل شد. پس از مدتی او را به بند سپاه در زندان گوهردشت کرج منتقل کردند.در سلولهای انفرادی بند سپاه چند هفته تحت شکنجه های جسمی و روحی برای گرفتن اعترافات تلویزیونی قرار داشت. سپس مجددا از سلولهای انفرادی بند سپاه به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل شد. بازجویان وزارت اطلاعات شدت شکنجه های جسمی و روحی بخصوص در اتاقهای شکنجه زیر زمین بند 209 که بسیار مخوف است علیه او بکار بردند تا او را وادار به اعترافات تلویزیونی کردند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، بکار بردن شکنجه های قرون وسطائی و طاقت فرسا علیه زنان زندانی سیاسی بی دفاع و اسیر برای گرفتن اعترافات تلویزیونی و صدور احکام سنکین اعدام و زندان را به عنوان یک جنایت علیه بشریت محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر،گزارشگران ویژه زنان،دستگیریهای خودسرانه،شکنجه سازمان ملل متحد و دولت هلند به عنوان تبعه این کشور خواستار اقدامات عملی برای آزادی این زندانی سیاسی است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
02 خرداد 1389 برابر با 23 می 2010
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر