۱۳۸۹ شهریور ۸, دوشنبه

تجمع دانشجويان دانشگاه خواجه‌نصير

دانشجويان دانشگاه خواجه‌نصيرالدين طوسي از ساعت 10:30 امروز دوشنبه 8 شهريورماه، در اعتراض به مشكلات صنفي و خوابگاهي خود در مقابل دفتر مركزي دانشگاه خواجه‌نصيرالدين طوسي تجمع كردند.

اين دانشجويان از آن دسته دانشجوياني هستند كه بايد مدرك كارشناسي خود را در طي 4 سال اخذ مي‌كردند اما به دليل عقب‌افتادگي واحدهاي درسي خود مدرك كارشناسي خود را در طي 5 سال دريافت مي‌كنند و به همين دليل مسئولان دانشگاه خواجه‌نصيرالدين طوسي خوابگاه‌هاي اين دانشجويان را از آنان تحويل گرفته و قصد دارند با آغاز سال تحصيلي دانشگاه‌‌ها و مراكز آموزش عالي اين خوابگاه‌ها را در اختيار دانشجويان جديد‌الورود قرار دهند.

اين دانشجويان تجمع‌كننده به داخل ساختمان مركزي رفته و با مسئولان دانشگاه خواجه‌نصير به صحبت پرداختند اما به نتيجه‌اي نرسيدند.

دانشجويان اعلام كرده‌اند تا به نتيجه رسيدن مشكلات خود در مقابل دفتر مركزي دانشگاه خواجه‌نصيرالدين طوسي تحصن خواهند كرد.

۱۳۸۹ شهریور ۵, جمعه

مریم قربان زاده زن محکوم به سنگسار در خطر اعدام قرار دارد!


مريم قربان زاده ۲۵ ساله که عکس او اینجا منتشر میشود، یکی از  کسانی است که در لیست ٢٢ نفره محکومین به سنگسار، که قبلا  نام آنها را منتشر کرده ایم، قرار دارد. با انتشار عکس مریم امیدواریم مردم جهان چهره او را ببینند و به حمایت وسیع تری از این قربانی رژیم اسلامی سنگسار در ایران برخیزند.
مریم قربان زاده همچون سکینه محمدی در زندان تبریز بسر میبرد. مريم از چهار سال قبل در زندان است و بعد از يک مرخصي کوتاه مدت٬ حامله شده و در پرونده ای شبیه سکینه محمدی آشتیانی  به جرم "زنا" به سنگسار محکوم شده است. اما  تحت تاثیر اعتراض بین المللی در دفاع از سکینه و بر علیه سنگسار، حکم او توسط شعبه ١٢ دادگاه کیفری استان آذربایجان  به اعدام از طریق "به دار آویختن" تبدیل شده و به دائره اجرای احکام فرستاده شده است. وکیل مریم قربان زاده آقای هوتن کیان روز ٢١ مرداد ماه در گفتگویی با سایت "روز" اظهار نگرانی کرده است که مریم هر لحظه در معرض اعدام قرار دارد. وی در همین گفتگو اظهار داشته است: "تنها کاری که از دست من ساخته است این است که تقاضای اعاده دادرسی کنم و در این زمینه اقدام میکنم اما مشخص نیست تقاضای ما را بپذیرند یا نه. متاسفانه اکنون پرونده در شعبه ٧ اجرای احکام که شعبه مخصوص اجرای احکام اعدام است، می باشد." آقای کیان با اشاره به اینکه چندی پیش مقامات رژیم اسلامی مریم قربان زاده را وادار به سقط جنین شش ماهه خود کرده اند، اینرا نشانه ای از تعجیل مقامات قضایی در اعدام او میداند. او اضافه کرده است: "متاسفانه وضعیت روحی مریم اصلا مناسب نیست و بعد از سقط جنین بدتر شده و الان هم که در خطر مرگ قرار دارد می توانید تصور کنید که در چه شرایطی است."
کمیته های بین المللی علیه سنگسار و اعدام همه مردم جهان را فرامیخواند تا خواهان لغو مجازات سنگسار و اعدام مریم قربان زاده و همه محکومین به سنگسار و اعدام و سایر مجازات های وحشیانه اسلامی شوند و اعلام کنند که رابطه جنسی میان افراد بزرگسال امر شخصی خود آنها است و هیچ دولتی حق دخالت در آن و جرم محسوب کردن آنرا ندارد.


کمیته بین المللی علیه سنگسار
کمیته بین المللی علیه اعدام 

۱۳۸۹ مرداد ۳۰, شنبه

تداوم آزار و اذیت هموطنان مسیحی در تبریز

در تداوم آزار و اذیت هموطنان مسیحی در ماههای اخیر ماموران امنیتی و اطلاعاتی در استان آذربایجان شرقی، از طریق پیگرد، احضار و بازجویی اقدام به تهدید ایشان می کنند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، در یكی از آخرین اقدامات روز چهارشنبه ۶ مردادماه سال جاری ساعت ۱۱ صبح ۴ نفر از ماموران امنیتی وزارت اطلاعات با نشان دادن حكم بازرسی صادره از سوی وزارتخانه خود وارد منزل مسكونی یكی از نوكیشان مسیحی به نام "جمال زرین كمری" در تبریز شدند .
آنها پس از تفتیش منزل و بازرسی وسایل نامبرده و همسرش كه به قصد سفر بسته بندی شده بود ، در غیاب آنان كه بیرون از منزل به سر میبردند ، وسایل شخصی ایشان را پس از تفتیش ضبط و با خود بردند.
ماموران در زمان ترك منزل به همراه وسایل و مدارك توقیف شده ، برگ احضاریه ای از سوی اداره اطلاعات تبریز كه فاقد هرگونه مهر و امضائی بود به جمال میدهند و برطبق آن از وی میخواهند در روز یكشنبه ۱۰ مرداد به آدرس قید شده در آن برگه احضاریه مراجعه كند .
همچنین پیش از این نیز دو تن از نوكیشان مسیحی در تبریز از سوی مقامات اطلاعاتی و قضائی تبریز به شركت در كلیساهای خانگی و همایشهای مسیحی و تعلیم آئین مسیحیت به مسلمانانی كه به مسیحیت گرویده اند و تلاش برای تعمید دادن نوكیشان مسیحی و راه اندازی و مشاركت در تشكیل كلیساهای خانگی متهم شده بودند . كه از سوی دادسرای دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان تبریز برای آزادی موقت این شهروندان آذری زبان مسیحی در ابتدا مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان قرار وثیقه صادر كرده بود كه با توجه به اینكه پرداخت چنین مبلغی در توان آنان  نبود با تقلیل وثیقه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی این افراد بطور موقت آزاد شدند.

۱۳۸۹ مرداد ۲۸, پنجشنبه

احتمال صدور حکم اعدام برای یک شهروند ایرانی - هلندی

قاضی صلواتی رئیس شهبه 15 دادگاه انقلاب که در حوادث پس از انتخابات احکام اعدام بسیاری از شهروندان معترض را صادر کرده است قصد دارد برای یک شهروند هلندی – ایرانی تبار حکم اعدام صادر کند.
به گزارش وبلاگ فعالین حقوق بشر و دموکراسی، زهرا بهرامی 45 ساله شهروند هلندی که ایرانی الاصل است در اعتراضات روز ششم دی ماه  ( عاشورا) و در تهران بازداشت شده است.
نامبرده بیش از هشت ماه سلول انفرادی را در بند 209 زندان اوین تحمل نموده است از حق دسترسی به وکیل مدافع محروم بوده است که این امر در دادگاه روز دوشنبه 25 مرداد ماه مورد اعتراض وی قرار گرفت.
قاضی صلواتی در این جلسه به صورت شفاهی به وی اعلام کرده است که پرونده شما به اتهام محاربه از طریق عضویت در انجمن پادشاهی اعدام و یا حبس ابد خواهد بود.
بازجویان وزارت اطلاعات اتهاماتی چون محاربه، تبلیغ علیه نظام، عضو فعال انجمن پادشاهی و تشکیل گروهک بر ضد نظام، را به وی نسبت داده اند که نامبرده اتهامات را رد کرده است.
زندانی سیاسی زهرا بهرامی 45 ساله و دارای 2 فرزند است. او دارای ملیت ایرانی- هلندی است و برای دیدن فرزندش به ایران مسافرت کرده بود که در اعتراضات روز عاشورا دستگیر و تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی قرار می گیرد . بازجویان وزارت اطلاعات در بند سپاه زندان گوهردشت کرج و در بند 209 زندان اوین او را تحت شکنجه ها و فشارهای قرون وسطائی قرار دادند و وی را وادار به اعترافات تلویزیونی علیه خود نمودند.این اعترافات دورغین از تلویزیونهای دولتی پخش گردیده است.بازجویان وزارت اطلاعات اعترافات دروغین تلویزیونی را به عنوان اتهام علیه او بکار برده اند وقصد دارند که او را بر مبنی محاربه محاکمه کنند.

۱۳۸۹ مرداد ۲۶, سه‌شنبه

کشته شدن یک شهروند بلوچ به دست ماموران نیروی انتظامی

روز چهارشنبه بیستم مردادماه، یک شهروند بلوچ به نام "خدانظر نارویی" به دست نیروی انتظامی در زاهدان کشته شد.
به گزارش انجمن فعالان حقوق بشر بلوچستان، ماموران کلانتری نوزده به طرف یکدستگاه پژو 405 که حامل سوخت از زاهدان به مقصد شهرستان سراوان بود، آتش گشودند که بر اثر آن راننده پژو در دم جان سپرد.
حمل مواد سوختی از مناطق مختلف و رساندن آن ها به مناطق مرزی، یکی از کارهای متداول در بین مردم این منطقه برای گذران زندگی است.

۱۳۸۹ مرداد ۱۹, سه‌شنبه

اميرمحمدي از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات آزاد شد



امير محمدي از زندانيان بند 350 زندان اوين پس از تحمل 6 ماه حبس آزاد شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا،  امير محمدي در روز 22 بهمن سال گذشته به اتهام اقدام عليه امنيت ملي از طريق حضور در تظاهرات روز عاشورا در منزل شخصي اش بازداشت شد كه در دادگاه بدوي توسط قاضي مقيسه به 2 سال حبس محكوم شده بود.
پس از اعتراض امير محمدي به اين حكم، در دادگاه تجديد نظر حكم وي به 6 ماه حبس تعزيري و همچنين يك سال و نيم حبس تعليقي به مدت 5 سال كاهش يافت كه وي با گذراندن اين دوره محكوميت روز گذشته – دوشنبه 17 مرداد – از زندان اوين آزاد شد.

هرانا

یورش گارد زندان به زندانیان زندان گوهر دشت کرج

صبح امروز زندانیان بند 6 زندان گوهردشت کرج مورد ضرب و شتم گارد زندان قرار گرفتند.
به گزارش فعالین حقوق بشر و دموکراسی، روز سه شنبه 19 مرداد ماه گارد زندان به سالن 17 زندان گوهردشت کرج یورش برد و تعدادی از زندانیان را مورد ضرب و شتم قرار داد در این یورش امکانات حداقلی زندانیان تخریب شد.
گارد زندان ساعت 9 صبح به دلایل نامعلوم زندانیان سالن 17 زندان گوهردشت کرج را بیش از 3 ساعت به حیاط این بند منتقل کردند و در معرض تابش خورشید قرار دادند، آنها طی این مدت از نوشیدن آب و استفاده از سرویس بهداشتی محروم بودند، یکی از زندانیان به نام " یعقوب باقری جاهد" که به رفتار نامناسب گارد زندان اعتراض کرده بود مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفت.

۱۳۸۹ مرداد ۱۵, جمعه

سنگسار دختر کرد


تو از آیین انسانی چه میدانی؟ 
 
      اگر جان را خدا داده است !چرا باید تو بستانی؟

۱۳۸۹ مرداد ۱۴, پنجشنبه

بهمن احمدی امویی ،کیوان صمیمی و مجید توکلی در اعتصاب غذای خشک

وضعیت جسمانی سه زندانی اعتصاب کننده زندان اوین که در اعتصاب خشک به سر می برند وخیم گزارش می شود .
بهمن احمدی امویی ، کیوان صمیمی روزنامه نگاران دربند و مجید توکلی ، فعال دانشجویی سه زندانی هستند که از آغاز اعتصاب غذا ی خود در اعتصاب غذای خشک به سر برده اند و سایر زندانیان اعتصاب غذای تر کرده اند .
طبق تازه ترین اخبار رسیده از زندان اوین به کلمه ،در اعتصاب غذای خشک اعتصاب کننده حتی از نوشیدن آب هم خودداری می کند در حالیکه در اعتصاب غذای تر زندانی آب و چای می نوشد .همچنین سایر اخبار رسیده حکایت دارد که از بین این سه زندانی بهمن احمدی امویی و کیوان صمیمی تاکنون یک بار به بهداری زندان هم منتقل شده اند.خانواده زندانیان اعتصاب کننده نسبت به شرایط این زندانیان به ویژه زندانیانی که اعتصاب غذای خشک کرده اند اظهار نگرانی شدید می کنند .
هفده زندانی سیاسی دربند از ده روز قبل اعتصاب غذای خود را آغاز کرده اند .آنها به خاطر اعتراض به شرایط نامناسب بند ۳۵۰ و رفتارهای ماموران زندان به سلول انفرادی منتقل شده و دست به اعتصاب غذا زده اند .
تاکنون خانواده این زندانیان به همه مراجع قانونی مراجعه کرده اما پاسخ مشخصی دریافت نکرده اند .آنها از دادستان تهران درخواست می کنند که هر چه زودتر به خواسته این زندانیان توجه کنند و با انتقال آنان به بندعمومی به اعتصاب غذای شان نیز پایان دهند .
پنج خواسته زندانیان رعایت کامل حقوق زندانیان در آیین نامه سازمان زندانها،برخورد با زندان بانان قانون شکن ، آزادی سریع و بدون قید شرط بابک بردبار،عکاس خبری، افزایش فضای سرانه ،زمان تلفن ، امکانات بهداشتی و درمانی برای هر زندانی و اجرای فوری و کامل قوانین و موارد مصوب مرتبط با زندانیان عنوان شده است
علی ملیحی فعال دانشجویی و عضو ادوار تحکیم وحدت، حسین نورانی نژاد روزنامه نگار و عضو جبهه مشارکت، ، علی پرویز فعال دانشجویی، حمیدرضا محمدی فعال سیاسی، جعفراقدامی فعال مدنی، بابک بردبار عکاس خبری، ضیا نبوی دانشجوی محروم از تحصیل، کوهیار گودرزی فعال حقوق بشر و وب نگار، مجید دری فعال دانشجویی، غلامحسین عرشی و محمد حسین سهرابی رادو پیمان کریمی آزاد از دیگر زندانیان منتقل شده به سلول انفرادی هستند که ازده روز گذشته در اعتصاب غذا به سر می برند.

یک نفر در بهبهان به دار آویخته شد

یک مرد به نام ص.د در بهبهان به جرم خرید مواد مخدر اعدام شد.
بنا به گزارش سایت رسمی دادگستری خوزستان شنبه ۹ مرداد ماه یک نفر به نام ص.د به اتهام خريد يک کيلوگرم مواد مخدر از نوع هروئين و حمل ۶۵۰ گرم از هروئين خريداري شده به صورت انباري، در محل زندان بهبهان به دار آویخته شد.

این سایت همچنین اجرای احکام اعدام دو نفر در زندان دزفول را که سایت حقوق بشر ایران گزارش کرده بود تائید کرد.

۱۳۸۹ مرداد ۱۳, چهارشنبه

برخورد خشونت آمیز پلیس با تجمع خانواده های زندانیان سیاسی

نیروی انتظامی خانواده های زندانیان سیاسی اعتصاب کننده را تهدید به بازداشت و دستگیری کرد و مانع تجمع آنها مقابل دادستانی تهران شد.
به گزارش کلمه، نیروهای پلیس ضد شورش که باتوم در دست داشتند با حمله به خانواده های زندانیان سیاسی در سبزه میدان تهران مقابل دراصلی اداره کل دادستانی تهران، عکس های زندانیان سیاسی را به زور از دست خانواده ها بیرون کشیدند و ضمن پاره کردن عکس ها، به مادران زندانیان فحاشی و توهین کردند.
ده روز از اعتصاب غذای هفده زندانی سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین می گذرد. هفده زندانی در پی اعتراض به رفتارهای توهین آمیز ماموران زندان و تحقیرهای آنان دوشنبه گذشته به سلول انفرادی منتقل شده و تاکنون نیز در اعتصاب غذا در همین سلول ها باقی مانده اند .این زندانیان برای دسترسی به حداقل حقوق انسانی خود مجبور به اعتصاب غذا شده اند.
خانواده های این زندانیان در اعتراض به شرایط نامناسب عزیزان دربندشان امروز چهارشنبه، بار دیگر مقابل دادستانی تهران جمع شدند تا صدای اعتراض خود را به دادستان تهران و مسئولان برسانند اما با برخورد نیروی انتظامی مواجه شدند.
مقابل دادستانی تهران تا لحظه تنظیم خبر مملو از نیروهای پلیس و لباس شخصی است و نه تنها اجازه ایستادن به خانواده ها را مقابل ساختمان دادستانینمی دهند که آنها را تهدید به بازداشت و دستگیری کرده اند. خانواده ها تهدید شدند که در صورت ایستادن مقابل ساختمان دادستانی به زندان منتقل می شوند.
هم چنین به گفته خانواده های متحصن، چند نیروی لباس شخصی نیز بطور مداوم از این خانواده ها و دیگر حاضران در محل فیلمبرداری و عکسبرداری کرده اند.
حانواده های زندانیان اعتصاب کننده پس از برخورد خشونت آمیز پلیس به دفتر رییس کل دادگستری در خیایان خیام تهران رفندو برای بیان اعتراض و ابراز نگرانی شان در مقابل ساختمان دادگستری تحصن کردند .خانواده ها خبر داده اند که نیروهای ضد شورش به این محل نیز هجوم آورده و خانواده ها را محاصره کرده اند.
در یک هفته اخیر ،این دومین حضور خانواده های این زندانیان مقابل دادستانی تهران بوده است و روزهای گذشته نیز مقابل ساختمان امور زندان ها و نیز زندان اوین ساعت ها تجمع کرده و خواستار رسیدگی به اوضاع نگران کننده عزیزان شان شده بودند.

یک دندانپزشک تهرانی به اعدام محکوم شد

شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی، یک دندانپزشک را به اتهام "افساد فی‌الارض" به اعدام محکوم کرد.
این فرد به اتهام "زنا و رابطه ی نامشروع" با تعدادی زن و دختر محکوم شده است.
روزنامه ایران در این باره نوشت: پرونده این شهروند تهرانی برای رسیدگی از دادسرا به شعبه 79 دادگاه کیفری ارجاع شد اما هیأت قضایی متهم را مستحق اعدام ندانسته و پرونده را با اعلام عدم صلاحیت در رسیدگی به شعبه 1089 دادگاه عمومی تهران فرستاد.

بنابراین قاضی پرونده پس از محاکمه، متهم را به اتهام ارتباط نامشروع در مجموع به 117 ماه زندان و 199 ضربه شلاق، پلمب و لغو مجوز تأسیس مطب و 15 سال محرومیت از فعالیت‌های پزشکی و تأسیس مطب محکوم کرد.

اما پرونده با اعتراض متهم و وکلایش برای رسیدگی نهایی به شعبه 39 دادگاه تجدیدنظر استان تهران فرستاده شد که حکم دادگاه بدوی تأیید شد اما اتهام زنای پزشک متخلف مفتوح باقی ماند.

با توجه به حساسیت پرونده رئیس وقت قوه قضائیه، پرونده را در اختیار کارشناسان ویژه قرار داد و با توجه به اینکه دیوان عالی کشور حکم متهم را متناسب با جرمش ندانسته بود، پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه 15 دادگاه انقلاب ارجاع داد.

گفته می شود این دندانپزشک پس از سه جلسه محاکمه در دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، به اتهام افساد فی‌الارض مجرم شناخته و به اعدام محکوم شد.

۱۳۸۹ مرداد ۱۲, سه‌شنبه

صدور حکم اعدام برای 9 شهروند کرمانی

رئیس دادگاه انقلاب اسلامی کرمان از صدور حکم اعدام برای 9 نفر در کرمان خبر داد.

دادخدا سالاری مدعی شد که این 9 تن به اتهام نگهداری، حمل و توزیع مواد مخدر به اعدام محکوم شدند.

به گزارش عصر ایران، رئیس دادگاه انقلاب اسلامی کرمان افزود: در رابطه با همین اجرام نیز دو تن نیز به حبس ابد محکوم شده است.
گفتی است اتهام این افراد از سوی منابع مستقل تایید نشده است.

یک زندانی پس از یازده سال حبس اعدام شد

رضا مهاجر زندانی محبوس در زندان رجایی شهر کرج، صبح گاه امروز یازدهم مرداد ماه اعدام شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این زندانی که از روز گذشته به سلول انفرادی بند 6 این زندان منتقل شده بود، صبح دوشنبه در زندان رجایی شهر کرج اعدام شد.
گفته می شود رضا مهاجر یازده سال است که منتظر اجرای حکم اعدام می باشد و تاکنون سه بار به پای چوبه ی دار رفته بود اما در آخرین لحظات از اعدام آن صرف نظر شد.
این زندانی به اتهام ارتکاب قتل به اعدام محکوم شده بود.

۱۳۸۹ مرداد ۱۰, یکشنبه

آرین سودمند: مسیحیان در ایران حق حمل و نگهداری کتاب انجیل را ندارند/گفتگو با دختر زنده یاد کشیش سودمند

در روز هفدهم تیر ماه سالجاری جمعی از مسیحیان در مشهد که به قصد شرکت در یک مراسم مذهبی عازم شهر بجنورد بوده اند توسط ماموران وزارت اطلاعات در این شهر بازداشت شدند.
آرین سودمند دختر زنده یاد کشیش سید حسین سودمند که پس از انقلاب اسلامی به اتهام ارتداد در زندان اعدام شد گفتگویی را در خصوص بازداشتهای اخیر در مشهد با گزارشگر هرانا انجام داده است.
متن این گفتگو به شرح زیر است:
هرانا : در روز 17 تیر ماه سالجاری پانزده تن از هموطنان مسیحی در مشهد بازداشت شدند می تونم ماجرای بازداشت این افراد را از شما بپرسم که به چه نحوی بوده است؟

ابتدا ما هم شنیدیم که پانزده نفر از هم کیشان در مشهد بازداشت شده بودند و زمانی که عده ای از این افراد بعد ها از زندان آزاد شدند اعلام کردند که یازده نفر بودند که قصد عزیمت و شرکت در یک مراسم عبادی در بجنورد را داشتند.
با توجه به شواهد ماموران اطلاعات پیشتر این افراد را زیر نظر داشته است و زمانی که سوار اتوبوس شده بودند تا به بجنورد بروند در مسیر مشهد - بجنورد بازداشت کردند و با چشم بند و دست بند به مشهد منتقل شدند یکی از افراد بازداشتی به نام بهروز به همراه سه تن از ماموران وزارت اطلاعات در ساعت 8 شب به منزل وی مراجعه میکنند و پس از تفتیش منزل و ضبط برخی اقلام شخصی وی را با خود به مکان نامعلومی منتقل میکنند.
هرانا: تا کنون چند نفر از این افراد آزاد شدند و چند نفر در بازداشت بسر می برند؟
تا کنون 8 تن از بازداشت شدگان آزاد شدند و سه تن از این افراد در بازداشت بسر می برند، آقایان احسان بهروز و فردی به نام رضا به همراه همسرشون ماریا ( اسم مستعار) هم اکنون در بازداشت هستند.
هرانا: کدام ارگان امنیتی مسئولیت بازداشت این افراد را برعهده گرفته است ؟
افراد بازداشتی در دادگاه انقلاب دارای پرونده هستند و هم اکنون نیز این افراد در بازداشت وزارت اطلاعات بسر می برند.
هرانا : آیا بازداشت شدگان تحت بدرفتاری و یا شکنجه هستند؟
بر اساس شنیده های ما از خانواده بازداشت شدگان بدرفتاری در معنای شکنجه فیزیکی وجود نداشته است ولی این افراد تحت فشار قرار دارند تا نام افرادی که ایشان را به مسیحیت سوق داده اند را اعلام کنند و هم چنین از این افراد تعهد کتبی می خواهند تا ضمن رد دین خود از شرکت در مراسم آئین مسیحی و کلیساها خودداری کنند.
هرانا : خانواده بازداشت شدگان تا کنون برای آزادی این افراد چه اقداماتی را انجام دادند؟
خانواده بازداشت شدگان مکررا نزد قاضی پرونده مراجعه کرده اند و بازداشت شدگان نیز تماس با خانواده داشته اند، اخیرا خانواده احسان بهروز نیز موفق به ملاقات با ایشان شدند، آقای بهروز در حین ملاقات نیز اعلام کرد که به زندان وکیل آباد منتقل شده است و هم اکنون در سلول انفرادی نگهداری می شود.
هرانا: ما اطلاع پیدا کردیم یکی از بازداشت شدگان " سید"  هست ، آیا ممکنه بحث ارتداد در مورد ایشان پیش بیاید با توجه به اینکه پدر شما در سالهای دور در زندان اعدام شده است و مصداقی که دادگاه ویژه روحانیت برای اعدام ایشان آورده بود "سید" بودن پدر شما بوده است؟
در جواب بخش دوم سوال شما باید بگم  بله پدر من پس از انقلاب اسلامی در ایران تنها کسی بودند که به اتهام ارتداد و گرویدن به آئین مسیح با صدور حکم دادگاه ویژه روحانیت اعدام شدند و بعد از اعدام ایشان کسی به این اتهام در ایران اعدام نشده است.
در جواب بخش اول سوال باید گفت که برای این فرد دو اتهام مشخصا اعلام شده است، اولین اتهام ارتداد ایشان هست و دومین اتهام فعالیت علیه نظام، مرتد را به این دلیل اعلام کردند که ایشان سید هستند و سید یک مسلمان زاده اصل است و چون مسیحی شدند حکم ارتداد در مورد ایشان مصداق پیدا میکند که حکم آن نیز در ایران اعدام است.
فعالیت علیه نظام نیز شامل ایشان نمی شود یعنی ایشان یا باید اسلحه گرم با خود حمل می کردند و یا در یک گروه سیاسی عضویت داشته باشند و یا اینکه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیتی کرده باشند در صورتی که هیچ کدام از این موارد شامل حال ایشان نمی شود.
لازم به ذکر است که تا کنون تفهیم اتهامی در خصوص ارتداد آقای احسان بهروز انجام نگرفته است و این اتهام فقط به صورت شفاهی در بازجویی ها اعلام شده است.
هرانا: برای ترویج آئین مسیحیت چه مشکلاتی پیش روی هموطنان مسیحی در ایران وجود دارد؟
من به عنوان یکی مسیحی زاده اگر کتاب مقدس در دست داشته باشم و در خیابان و یا در پارک کتاب مقدس بخونم و اگر آن را در دست من ببیند احکامی چون حبس در انتظار من خواهد بود.
الان کتاب مقدس مسیحیان (انجیل) در هیچ جایی پیدا نمی شود{فروخته نمی شود} و وارد کردن این کتاب از خارج از کشور به ایران ممنوع است.
مسیحیان ایران نمی توانند کتاب داشته باشند و اگه داشته باشند بازداشت می شوند و مراسم عبادیشان را هم نمی تونند انجام بدهند به خصوص ما که در شهر مشهد هستیم و یا در شهرستان های اطراف

هرانا : آیا مسیحیان فارسی زبان از داشتن کلیسای ساختمانی در ایران محروم هستند؟
هموطنان مسیحی در شهرستان ها از داشتن کلیسای ساختمانی محروم هستند ولی در تهران چند کلیسای ساختمانی وجود دارد که هموطنانی که تمایل دارند در جلسات مذهبی این کلیساها شرکت کنند می بایست با معرفی خود به وزارت اطلاعات اجازه حضور در مراسم مذهبی را دریافت کنند، اما اگر کسی بدون معرفی خود در این مراسم شرکت کند در صورت شناسایی تحت فشار قرار خواهند گرفت.
در شهرستان ها نیز کلیساهای ساختمانی وجود ندارد و کسانی که در کلیساهای خانگی مراسم مذهبی دایر کنند زیر نظر هستند و در بسیاری مواقع این افراد بازداشت می شوند و یا با تهدید و تطمیع این افراد ، از گرویدن  ایشان به آئین مسیحیت ممانعت به عمل می آورند.
هرانا: آیا فعالیت های کلیساهای خانگی در ایران ممنوع است ؟
بله ما در شهرستان ها کلیساهای ساختمانی نداریم و مجبوریم به صورت جمعیت های کوچک در کلیساهای خانگی مراسم های خودمون را برگزار کنیم و این کلیساها نیز برای ادامه فعالیت باید خود را به وزارت اطلاعات معرفی کنند و تحت نظارت ایشان فعالیت کنند و افرادی اجازه شرکت در این مراسم ها را دارند که مسیحی زاده باشند و یا به سن بلوغ نرسیده باشند که دین اختیار کنند و اگر کسانی باشند که از اسلام به مسیحیت تغییر دین داده باشند، حق شرکت در مراسم ها را ندارند و مرتد محسوب می شوند.
هرانا: کلیساهای خانگی وابسته به چه موسسه ای هستند آیا این موسسات در خصوص بدرفتاری های صورت گرفته با اعضای خود اقداماتی را انجام می دهند؟
نخیر این کلیساها به صورت خودجوش فعالیت می کنند و ما درخواست دادیم که کلیساهای تهران از کلیساهای خانگی در شهرستان ها حمایت کنند ولی آنها حاضر نشدند.
خبرگزاری هرانا

انتقال یک زندانی به سلولهای انفرادی جهت اجرای حکم اعدام

یکی از زندانیان جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی زندان گوهردشت کرج منتقل شد.

به گزارش وبلاگ فعالین حقوق بشر و دموکراسی، روز یکشنبه 10 مرداد ماه زندانی رضا مهاجر 45 ساله از حسینیه سالن 18 بند 6 زندان گوهردشت کرج جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی این زندان منتقل شد. او تا به حال سه بار است که برای اجرای حکم اعدام به پای چوبه دار برده شد ولی در آخرین لحظات از اعدام وی صرف نظر شد.زندانی رضا مهاجر 11 سال است که در زندان و در انتظار مرگ بسر می برد.